torstai 28. toukokuuta 2015

Tekoripsiä lähtee ja asiaa hiustenpidennyksistä

Eli tekoripset laitettiin minulle eilen. Tähän mennessä niitä on lähtenyt noin 20-25 kpl pois. Olen tehnyt kaiken ohjeiden mukaan. Harjatessa harjaankin tarttuu joka kerta ripsiä.

Otin yhteyttä ko. kauneushoitolaan ja sanoin asiasta. He korjaavat tilanteen huomenna, tietysti samaan hintaan. Katsotaan sen jälkeen miten ripset pysyvät.

Kyllähän se harmittaa, että ensimmäiset tekoripset alkoivat tipahdella jo saman päivän aikana :(Samoin oli viimekesäisten hiustenpidennykseni kanssa. Sain ihan B-luokan hiuksia oululaisesta BPHairista. Ei mitään korvauksia, vaikka kävin kysymässä heiltä, onko hiuksissa jotain vikaa, kun ovat niin kuivat ja hamppuiset. Heidän mielestään kaikki oli ok, mutta toinen kampaamo sanoi, että hiuspidennykseni ovat niin huonossa kunnossa, ettei niitä voi enää pitää.

BPHairista tuli minulle haukut, etten ole hoitanut hiuksiani oikein ja mitään korvauksia ei siis sieltä tullut. Joka tapauksessa BPHair myy kiinalaisia hiuksia, jotka ovat liian raskaat ja hankalat kihartaa. Lisäksi niitä pitää vaalentaa useaan otteeseen, jos ottaa vaaleat pidennykset. Eli ne ovat massiivisesti käsiteltyjä, siksi menevät kuiviksi ja huonokuntoisiksi helposti.

Kunnolliset hiustenpidennykset sain sitten italialaisista Di Biase hiuksista, joita saa oululaisesta Suomen Kampaamotarvikkeesta. Italialaiset hiukset ovat lähempänä suomalaisten hiuslaatua, joten se sopii suomalaiselle paremmin, kuin aasialainen hius.

Suosittelen käymään Suomen Kampaamotarvikkeessa, jos ostatte jotain kampaamotuotteita tai hiustenpidennyksiä. Siellä on aina hyvä asiakaspalvelu ja aikaa asiakkaille. He ymmärtävät että hiustenpidennys on naiselle hemmottelua, ehkä pitkään säästetty juttu, joka ei heidän hiuksillaan ainakaan mene pilalle. Mutta älkää edes miettikö BPHairin hiuksia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti