sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä savon maisemissa

 Ensinnäkin Hyvää Äitienpäivää/Happy Mother's Day!

Olemme mieheni kanssa olleet Kiuruvedellä nyt muutaman päivän ja huomenna lähdetään kotiin Ouluun. On kiva lähteä, mutta aina on ihanampi palata kotiin:)

Cambridge dieetti on edennyt samalla kaavalla, mitä olen aikaisemmin kirjoitellut. Illan herkku on kaksi pussia Cambridge pirtelöjauhetta, 2 mitallista Cambridge mousse-jauhetta ja 3 dl rasvatonta maitoa. Nämä sekoitetaan tehosekoittimella, jotta moussesta tulee sileää.

Moussen päälle olemme laittaneet rasvatonta rahkaa, joka on ikään kuin "kermavaahdon" vastike.

Nyt ensimmäistä kertaa dieetin aikana pakasteessa oleva jäätelö houkuttelee. Huomaa keksivänsä tekosyitä: "nythän on äitienpäiväkin..." :D

Kävimme päivällä metsässä kävelemässä ja otin sieltä muutaman kuvankin. Kun pääsen kotiin, niin katson minkälaisia kuvia sain aikaan ja muokkaan kotona niitä paremmaksi, jos on aihetta.

Polar Loop näytti askeleita metsässä kävelyn jälkeen reilut 2000 askelta. Kyllä päivän aikana saa ottaa monta askelta, jotta suositeltu 10 000 askeleen määrä täyttyy. Kaloreita kuitenkin kului liki 800.Jo viisi minuuttia metsässä auttaa vähentämään stressiä

Tieteellisin tutkimuksin on pystytty osoittamaan se, minkä monet metsänomistajat ovat omakohtaisesti todenneet: kävely ja oleilu metsässä elvyttää ihmistä: pulssi hidastuu, verenpaine laskee ja stressihormonin eritys vähenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti