sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Huh, mikä muotikesä: 70-luvun kauneustrendit tulevat taas!

70-luku on muodissa. Housujen lahkeet liehuvat ja mikrokokoiset vaatteet tekevät tuloaan. Ja mikä parasta, myös kauneuteen saadaan taas pastellisävyjä!


Jos jokin on THE 70-lukua, niin kukka hiuksissa. Villitys alkoi jo 60-luvulla hippiliikkeen myötä, mutta jatkui pitkälle 70-luvun puolelle. Ja mikäs siinä, kukka hiuksissa on sekä kaunis että naisellinen asuste.

Jotain muutosta muotiin on kuitenkin tullut. Nyt kukat ovat pienempiä ja kukkaketojen vähentyessä koristeita voi tuoda hiuksiin myös esimerkiksi kukallisten pantojen avulla.

Pastellisävyiset luomivärit

Tästä tulee heti ABBA mieleen. Mutta pastelli tulee taas, rohkeasti siis sinistä tai lilaa luomeen! Valitse kuitenkin mattasävy. 

 Jakaus keskellä päätä

70-luvulla tällainen tukka piti oli kaikilla. Viime vuoden lopulla vapaana liehuvia hiuksia keskellä päätä -jakauksella alkoi taas näkyä muotinäytöksissä. 

Strassit

Kasvoihin kiinnitettävät ”jalokivet” eli strassit olivat eräs 70-luvun oudoimmista trendeistä. Nyt sen voi ottaa haltuun ilman ongelmaa, erilaisia strasseja on jo tarjolla mielin määrin. 

Lyhyt otsatukka

Jos jakaus keskellä päätä ei miellytä, leikkaa lyhyt otsatukka ja suorista hiukset piikkisuoraksi. Olet trendien aallonharjalla. 

Graafiset silmärajaukset

Vahvat, graafiset rajaukset tulevat taas, ja toisin kuin 70-luvulla, nyt ne voi tehdä helpommin kuin koskaan, kiitos eyelinereiden kehittymisen ja valtavan valikoiman. 

 Blondi tukka

70-luvun lopulla alkoi platinablondien aikakausi, ja nyt se on taas täällä. Kim Kardashianin ja Jared Leton perässä paitsi naiset myös miehet ovat vaalentaneet hiuksiaan, trenditietoisimmat harmaaseen vivahtaen.

Lähde: Good Housekeeping


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti