torstai 7. toukokuuta 2015

Äitienpäivälahjavinkki!

 Uutta! Virgin Mojito
Bodyshopin tuotteet ovat aivan ihania! Hyvä hinta-laatusuhde ja ne ihanat tuoksut, mitä näissä tuotteissa on.....Lisäksi voi olla varma siitä, että näitä tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteet ovat muutenkin tehty eettisesti.

Päätin palkita itseäni äitienpäivän kunniaksi ja tilasin tämän Bodyshopin Party Collectionin pakkauksen, hinta 59 eur.
Bodyshopin liikkeitähän on ympäri Suomea ja Oulussa mm. Zeppelinissä ja Oulun keskustassa.

Virgin Mojito Party Collection 
Virgin Mojito kylpy -ja vartalolahja

Täydellinen lisä kaikkiin happy hour -bileisiin! Metallinen jäähdytin on ääriään myöten täynnä viileän ihon herkkuja: Virgin Mojito suihkugeeli (250ml), Virgin Mojito vartalonkuorinta (200ml), Virgin Mojito vartalovoi (200ml), Virgin Mojito vartalotuoksu (300ml) ja vihreä pesukukka. Käytä astiaa jäähdyttämään juomasi, kun olet ensin jäähdyttänyt itsesi. Virgin Mojito -tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan niin kauan kuin tuotteita riittää.

Bileitä ei näin keski-ikäinen enää pidä, mutta kyllä tuossa jäähdyttimessä muut kylmät kesäjuomat pysyy kylminä :)

Tuotteet sisältävät:

Virgin Mojito vartalovoi

  • Ihoa hoitavaa, karibialaista limetti-ja minttu-uutetta. Ne myös antavat tuotteelle sen ihastuttavan raikkaan tuoksun.
Virgin Mojito suihkugeeli
  • Raikkaan mehukkaan limetin ja mintun tuoksuinen, saippuaton suihkugeeli puhdistaa, raikastaa ja pehmentää vartalon ihon. Sopii kaikille ihotyypeille. 
Virgin Mojito vartalonkuorinta
  • Raikkaan mehukkaan limetin ja mintun tuoksuinen vartalonkuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja jättää ihon aistillisen pehmeäksi ja hehkuvaksi. Kuorinta stimuloi pintaverenkiertoa ja edistää ihon kosteudensitomiskykyä.  
Virgin Mojito Body Splash, vartalotuoksu  
  • Raikasta karibialaista limettiä ja minttua sisältävä Body Splash -vartalotuoksu on virkistävä tuoksucocktail, jota haluat santsata aina lisää.
Virgin Mojito Party Collection
Tällä hetkellä minulla on käytössä Bodyshopin tuotesarja Fuji Green Tea. Ihanan raikkaan tuoksuisia tuotteita ja tuntuvat hyvältä käytössä. Nämä tuotteet kohta loppuvat minulta ja joten kokeilen sitten tuota uutta Virgin Mojito sarjaa. Ehdottomasti voin suositella tätäkin sarjaa, jos haluaa raikkaan tuoksuisia vartalonhoitotuotteita. Kesään sopiikin parhaiten raikkaat tuoksut, kuten sitrus -ja kukkaistuoksut.

Keski-ikäisellä naisella ei tarvitse välttämättä olla mitään raskaita tai vahvoja tuoksuja. Kevyet sitrus-ja kukkaistuoksut sopivat myös vanhemmille naisille, ei pelkästään nuorisolle :)
Uutta! Fuji Green Tea

Teeseremonia vartalollesi

Tiesitkö, että japanilaiset naiset ovat perinteisesti käyttäneet vihreää teetä ihonhoidossa ja että he kylpevät siinä? Tämä kauneudenhoitosalaisuus on säilynyt sukupolvien ajan ja sen uskotaan parantavan ihon kosteudensitomiskykyä ja supistavan huokosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti