sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Stringit on out ja "mummo"-alushousut tulevat :)

Onpa hyvä uutinen että ällöttävät stringit jää pois, ne on niin epäkäytännölliset ja hankalan tuntoiset pitää päällä. Nämä vyötäröön asti ulottuvat alushousut istuvat paremmin, ovat hygieeniset ja muotoilevat vatsan seutua litteämmäksi, jos haluaa. Ja ehdottomasti ne on mukavammat jalassa!

Stara kertoi jo kaksi vuotta sitten, että niin sanotut mummokalsarit ovat tulossa muotiin naisilla ensimmäisen kerran sitten 1950-luvun. Toimituksen ennustus osui täydellisen oikeaan, sillä nyt stringit ja tangat saavat viimein väistyä aikaisempaa suurempien ja mukavampien alushousujen tieltä.
Nyt myös New York Times on huomannut, että alavatsan peittävät alushousut ovat nousseet hitiksi. Lehden mukaan naiset kokevat, että erityisesti mekkojen ja hameiden alla muotoilevat alushousut ovat kaikista miellyttävimmät ja parhaimman näköiset.


Trendistä kielii myös lukuisat Instagram-kuvat, joissa naiset poseeraavat korkeavyötäröisissä alushousuissa. Kymmenen vuotta sitten korkeavyötäröisiä ja muotoilevia alushousuja olisi pidetty nuorten keskuudessa jopa noloina mummojen alushousuina. Nyt suhtautuminen on muuttunut ja niitä pidetään tyylikkäämpinä kuin stringejä.

Suuret muotitalot ovatkin julkaisseet alusvaatemallistoissaan valtavan määrän alushousuja vastaamaan tämän hetken trendiä. Vaikuttaisi siltä, että stringit ovat OUT ja mummohousut IN. Näyttelijä-supermalli Rosie Huntington-Whiteley suunnitteli jo toissavuonna Marks & Spencerille oman Autograph-mallistonsa, joka sisälsi myös ”mummomaisia” vaihtoehtoja. Mallisto sai innoitusta legendoilta, kuten Ava Gardnerilta ja Grace Kellylta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti