torstai 11. kesäkuuta 2015

Kohtuleikkaus siirtyi syyskuulle

Olin menossa tänään lääkärin haastatteluun ennen huomista kohdunpoistoleikkausta. Ko. lääkäri ei kuitenkaan ollut paikalla, joten leikkaus siirtyi 3.9.2015.

Mietin odotussalissa, että voisiko myoomien hoitoon käyttää jotain muuta hoitomuotoa, kuin kohdunpoisto? Sain kuin ahaa-elämyksen siitä, että myoomat pitäisi yrittää hoitaa oikealla ravinnolla ja luontaishoidoilla.

"Ei se ota jos ei annakkaan" eli jos kesän aikana kokeilen terveellistä ruokavaliota ja luontaishoitoja, niin sittenpä syksyllä näkee onko niistä ollut apua.

Googletin ko. asiasta eli myoomien luontaisesta poistamisesta. Eteeni tuli Brandon Baysin tarina, josta hän on kirjoittanut kirjan "Matka".

"Matka-menetelmä on auttanut jo tuhansia ihmisiä vapautumaan elinikäisistä tunneperäisistä ja ruumiillisista vaivoistaan kuten riippuvuuksista, masennuksesta, huonosta itsetunnosta sekä kroonisista kivuista ja sairauksista. Keinot ovat yksinkertaisia mutta käänteentekeviä.

Matka syntyi Brandon Baysin omista kokemuksista. Hänen kohdustaan löydettiin koripallon kokoinen kasvain, jonka lääkäri halusi heti poistaa. Luontaishoitoihin perehtynyt Bays kieltäytyi: hän oli vakuuttunut siitä, että pystyisi parantumaan elämänmuutoksen avulla. Leikkauksen sijasta hän turvautui henkiseen lähestymistapaan ja keskittyi miettimään, mitä itse voisi tehdä omaksi hyväkseen. Ruoakseen hän valitsi vain tuoreravintoa ja nautti parantavia yrttejä. Lääkärien hämmästykseksi kasvain kutistui - toipuminen oli suoranainen ihme.

Kirja kuvaa tätä tapahtumasarjaa yksityiskohtaisesti ja realistisesti.

Nykyisin Brandon Bays kiertää maailmaa kertomassa parantumisestaan ja luennoimassa Matka -menetelmästä.

Ennakkotieto
Matka-menetelmä on auttanut jo tuhansia ihmisiä vapautumaan elinikäisistä tunneperäisistä ja ruumiillisista vaivoistaan kuten riippuvuuksista, masennuksesta, huonosta itsetunnosta sekä kroonisista kivuista ja sairauksista. Keinot ovat yksinkertaisia mutta käänteentekeviä.

Matka kohti elämänmuutosta ja paranemista syntyi Brandon Baysin omista kokemuksista. Hänen kohdustaan löydettiin koripallon kokoinen kasvain, jonka lääkäri halusi heti poistaa. Luontaishoitoihin perehtynyt Bays kieltäytyi: hän oli vakuuttunut siitä, että onnistuisi parantumaan elämänmuutoksen avulla. Leikkauksen sijasta hän turvautui henkiseen lähestymistapaan ja keskittyi miettimään, mitä itse voisi tehdä omaksi hyväkseen. Lääkärien hämmästykseksi kasvain kutistui – parantuminen oli suoranainen ihme. Kirja kuvaa tätä tapahtumasarjaa yksityiskohtaisesti ja rankan realistisesti.

Nykysin Brandon Bays kiertää maailmaa kertomassa parantumisestaan ja luennoimassa Matka-menetelmästä."

Kirjaa ei ole myytävänä missään, kaikki on loppuunmyyty. Sain varattua sen onneksi kirjastosta.


 Brandon Baysin web-sivut:http://www.matkamenetelma.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti