tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kirjakaupasta ostettuja

Kävimme Kiuruvedellä ja paikallisesta kirjakaupasta tarttui mukaan kaksi kirjaa: Anna-Leena Härkösen "Ihana nähä!" ja Marika Kiviharju, Ilkka Pernun kirja "Alaston totuus".


"Jäljittelemätöntä Anna-Leenaa, huumorin ja terävien sanojen voimaa.Taistelu latteutta ja laumasieluisuutta vastaan jatkuu. Mitä kaunistelluilla totuuksilla tarkoitetaan? Miksi suomalaisia aina haukutaan? Syyllistäjät, tylyt asiakaspalvelijat ja Suurten Äitien Kerho saavat kyytiä Anna-Leena Härkösen uudessa kirjoituskokoelmassa. Entä miten rentoutua tai järjestää hyvät bileet? Ihana nähä! sisältää myös pornon puolustuspuheen sekä uskollisen ystävyyden määritelmän. Ja tiedoksi kaikille: Nainen ei ole koskaan sopiva. "

"Ainutlaatuinen kuvateos esittelee tunnetuista suomalaisista sen tuntemattomamman puolen. Vaatteidensa lisäksi kuvattavat ovat rohkeasti riisuneet verhoja yksityisimmän minänsä ympäriltä.
Marika Kiviharju on tullut tunnetuksi ottamistaan kauniista alastonkuvista, joita oli näytteillä hänen kiitetyssä valokuvanäyttelyssään ”We Want You – Naked!” keväällä 2014. Kiviharjun tyylikkään kuvaustyylin vakuuttamana on moni omalla alallaan tunnetuksi tullut henkilö ollut valmis tulemaan ikuistetuksi ilman vaatteita. Mukana ovat mm. Helena Lindgren, Antti Reini, Tiina Jylhä, Wallu Valpio, Teuvo Loman, Remu Aaltonen ja Jörn Donner.

Kuvien lisäksi kirjassa esiintyvät henkilöt kertovat mm. julkisen ja yksityiselämän välisestä suhteesta, julkisesta ja yksityisestä minästään – ja tietenkin pintaa syvemmältä. Mukana on myös katsaus työuraan. Kirjan tekstiosuudesta vastaa toimittaja Ilkka Pernu."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti