lauantai 14. helmikuuta 2015

Bodyshopin ihanat voiteet

Ostin miehelleni hamppuvoidetta herkälle atooppiselle iholle ja itselleni Shea-voidetta ja käsiin hamppuvoidetta hajustettuna ruusulla. Kädet kuivuvat minullakin niin herkästi, kun joudun pesemään niitä usein työni vuoksi.

Shea-voide on voipuunvoita, joka hoitaa ja suojaa ihoa. Voipuunvoi on mahtava luonnollinen kosteuttaja, jota ghanalaiset naiset ovat jo vuosisatoja käyttäneet suojatakseen ihonsa Saharan tuulilta.
Jokainen voi vaikuttaa, jotta maailmasta tulisi parempi paikka, valitsemalla esim. oikeita tuotteita. Ei kannata ajatella, että en minä yksin voi muuttaa mitään, mutta yhdestä ihmisestä kasvaa iso joukko ihmisiä jotka välittävät siitä, minkälaisen planeetan jätämme jälkipolvillemme :)

- The Body Shop on maailman tunnetuin kosmetiikan eläinkokeita vastustava yritys.
- Oikeudenmukainen kaupankäynti on yksi The Body Shopin toimintaperiaatteista ja laajemmista sosiaalisista tavoitteista.
- The Body Shopin mielestä jokaisen velvollisuus on puolustaa ihmisoikeuksia. Myös liike-elämässä ja yritysmaailmassa on korostettava näitä oikuksia ja tavoiteltava myönteisiä muutoksia. Esimerkiksi yritystoiminnan kehitysmaissa tulisi rakentua oikeudenmukaiselle ja lailliselle perustalle.
-The Body Shop pyrkii suojelemaan ympäristöä esim. välttämällä luonnonvarojen ja energian tuhlausta ja teettämällä säännöllisiä ympäristöselvityksiä toimintakohteissa eri puolilla maailmaa.

The Body ShopEi kommentteja:

Lähetä kommentti