keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Ostoksia/shopping

Kaikki ihmiset eivät "elä", vaan laittavat parhaimmat kupit kaappiin odottamaan "parempia päiviä". Niistä pitäisi juoda kahvia/teetä joka päivä. Kukaan meistä ei tiedä, milloin on viimeinen elon päivä.

Nelikymppisiä urheilullisia ihmisiä saattaa kuolla yhtäkkiä aivoverenvuotoon. Ainoa lohtu on, että tietää tällaisen ihmisen eläneen "kuin viimeistä päivää" eli nauttineen elämästään. Siksi olemme alkaneet ajattelemaan mieheni kanssa eri tavalla kuin ennen. Rahoja emme saa hautaan mukaamme. Me haluamme tuntea, että elämme sellaista elämää, mikä tuntuu meistä hyvältä.

Kävimme mieheni kanssa tänään shoppailemassa. Mukavaa oli shopatessa, kun mukana oli yhtä innokas shoppailija kuin minä :D Miehelläni on vaan kalliimpi maku kuin minulla :D
Nämä ihanuudet lopulta päätyivät ostoskassiin.

Ruotsalainen Ögon luotto-/-jäsen/-etukortti kolikkokotelo. Tämä on alumiinia eli kestävä ja värikin ihana. Mieheni osti samanlaisen, mutta hopeanvärisen.Mieheni osti kaksi rannekelloa: aidot Armani ja Boss rannekellot. Armanin ranneke on keraaminen ja on kuulemma mukavan tuntoinen kädessä. Bossin rannekello on ostettu Kultajousesta ja Armanin rannekello Sun-korusta.

Minulle mieheni osti taas korun ja tällä kertaa viiden timantin keltakultaisen sormuksen. Sormus on ostettu Sun-korusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti