lauantai 4. huhtikuuta 2015

Bodyshopin voiteet

Ostin Bodyshopista vartalovoiteita. Atooppiselle iholle hyvä Hamppu vartalovoide miehelleni ja kevään uusi vartalovoide Fuji Green Tea itselleni.

 Hemp Body Butter
  • Reilun yhteisökaupan kautta Iso-Britanniasta tuotettua hampunsiemenöljyä, joka sisältää poikkeuksellisen paljon ihon kosteustasapainoa vahvistavia välttämättömiä rasvahappoja. Öljy sitoo kosteutta tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan. Kaupankäyntimme tarjoaa taloudellisesti syrjäytyneelle yhteisölle elintärkeitä tuloja ja parantaa paikallista talouselämää.
  • Reilun yhteisökaupan kautta ghanalaiselta naisyhdistykseltä Tungteiya Shea Butter Associationilta tuotettua voipuunvoita, joka hoitaa ja suojaa ihoa. Voipuunvoi on mahtava luonnollinen kosteuttaja, jota ghanalaiset naiset ovat jo vuosisatoja käyttäneet suojatakseen ihonsa Saharan tuulilta. Kaupankäyntimme työllistää noin 400 naista Pohjois-Ghanassa.
  • Reilun yhteisökaupan kautta Ghanasta tuotettua kaakaovoita, tehokasta ihonkosteuttajaa, joka sulaa kehon lämmössä imeytyen nopeasti ja jättäen ihon silkkisen pehmeäksi ja sileäksi. Kaupankäyntimme mahdollistaa yhteisöprojektien, kuten koulujen ja kyläkaivojen, kehittämisen ja tarjoaa elintärkeitä tuloja pienviljelijöille.
  • Reilun yhteisökaupan kautta Brasiliasta tuotettua luomubabassuöljyä, joka pehmentää, silottaa ja elvyttää ihoa. Kaupankäyntimme tarjoaa maaseudun naisyhteisölle harvinaisen mahdollisuuden säännölliseen työhön ja tuloihin. Yhteistyömme auttaa myös suojelemaan Amazonin sademetsiä.
 Fuji Green Tea- vartalovoide

Käsinpoimittuja teenlehtiä Fuji- vuoren alueelta
Kyse on käsinpoimitusta laadusta - kirjaimellisesti. Käyttämämme vihreä tee tulee Keski-Japanista, koskemattomalta Fuji-vuoren alueelta. Sieltä asiantuntijamme ovat poimineet hienoimmat versot käsin, jotta tehokkaat antioksidantit saadaan talteen. Vartalonhoitotuotteissamme ne uudistavat ja virkistävät saaden ihon tuntumaan kosteutetulta ja terveeltä.

Nykyaikainen teeseremonia vartalolle 
Seuraa näitä kolmea yksinkertaista askelta puhdistaaksesi ja virkistääksesi mielesi, kehosi ja sielusi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti